HOME
PODSTAWOWE INFORMACJE
BEZPIECZEÑSTWO KONSUMENTA
PRZEPISY
FAKTY I MITY
AROMATY
SUBSTANCJE S£ODZ¡CE
START
SUROWCE I SUBSTANCJE S£ODZ¡CE
Substancje s³odz±ce
Charakterystyka najpopularniejszych substancji s³odz±cych
SUROWCE I SUBSTANCJE S£ODZ¡CE
Surowce s³odz±ce
Substancje s³odz±ce
Substancje s³odz±ce w ¿ywieniu
Bezpieczeñstwo substancji s³odz±cych
Charakterystyka najpopularniejszych substancji s³odz±cych
Charakterystyka najpopularniejszych substancji s³odz±cych
Acesulfam K (E950)
Aspartam (E951)
Cyklaminiany (E952)
Sacharyny (E954)
Sukraloza (E955)
Glikozydy stewiolowe (E960)
2005 - 2024 © PFPZ, Wszystkie prawa zastrze¿one
Serwis PFP¯ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodê na ich zapis lub wykorzystanie.
Wiêcej informacji mo¿na znale¼æ w
Polityce prywatno¶ci.
Akceptujê politykê prywatno¶ci i wykorzystywania plików cookies w serwisie