HOME
PODSTAWOWE INFORMACJE
BEZPIECZEŃSTWO KONSUMENTA
PRZEPISY
FAKTY I MITY
AROMATY
SUBSTANCJE SŁODZĄCE
START
BAZY DODATKÓW
BAZY DODATKÓW
Dostęp do unijnej bazy dodatków
Poniższa wyszukiwarka prezentuje nieaktualne informacje:
Numer
Nazwa chemiczna
Funkcja technologiczna
wybierz
Barwnik
Emulgator
Gaz do pakowania
Gaz nośny
Kwas
Nośnik
Pozostałe
Przeciwutleniacz
Regulator kwasowości
Sekwestrant
Skrobia modyfikowana
Sól emulgująca
Stabilizator
Substancja do stosowania na powierzchnię
Substancja konserwująca
Substancja pianotwórcza
Substancja przeciwpieniąca
Substancja przeciwzbrylająca
Substancja słodząca
Substancja spulchniająca
Substancja utrzymująca wilgoć
Substancja wiążąca
Substancja wypełniająca
Substancja zagęszczająca
Substancja żelująca
Środek do przetwarzania mąki (polepszacz)
Wzmacniacz smaku
2005 - 2024 © PFPZ, Wszystkie prawa zastrzeżone
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie