Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Wiedza w letniej cenie! Sprawdź promocję DNV -15%!
Do 9 września 2025 roku trwa specjalna promocja - 15 % rabatu na wybrane szkolenia otwarte organizowane przez DNV Business Assurance Poland.

Zasady promocji:

  • rabat dotyczy wybranych szkoleń otwartych realizowanych przez DNV Business Assurance w Polsce (lista szkoleń objętych promocją znajduje się na dole artykułu),
  • warunkiem skorzystania z promocji jest wpisanie kodu rabatowego: SUMMER_15_2025
     w polu „Kod promocyjny” podczas zakupu szkolenia,
  • rabat 15% jest liczony od ceny netto,
  • promocja trwa do 9 września 2025 r.

 

Szkolenia objęte promocją:

  • Audytor wewnętrzny zintegrowanego systemu zarządzania wg ISO 9001/14001/45001 27 - 29 Sierpnia 2025 | Janusz Lenkiewicz | Gdynia 
  • Wymagania standardu kontroli pochodzenia produktu FSC® (FSC-STD-40-004 wersja 3.1) 5 Września | Piotr Sroczyński | Online
  • Wymagania ISO 14001:2015. 18 Września 2025 | Janusz Lenkiewicz | Gdynia
  • Audytor Wewnętrzny ISO 14001:2025. 18 - 19 Września 2025 | Janusz Lenkiewicz | Gdynia
  • Jak połączyć dokumentację ISO 9001 z nowymi przepisami dla podmiotów leczniczych. 18 Września 2025 | Katarzyna Walaszek | Online
  • Wymagania dla producentów towarów ogólnych dla konsumenta. 19 Września 2025 | Magdalena Widuch | Online
  • Budowanie dobrostanu organizacyjnego – kultura BHP wg ISO 45001:2018 i ISO 45003:2021. 24 Września 2025 | Włodzimierz Biel | Gdynia 
  • Wymagania ISO 50001:2018. 25 Września 2025 | Rafał Kmiecik | Online
  • Audytor Wewnętrzny ISO 50001:2018. 25 - 26 Września 2025 | Rafał Kmiecik | Online 
Nie przegap wyjątkowej okazji! 


5

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij