Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
PFPŻ ZP w mediach: Rola Centrum Polubownego Rozwiązywania Sporów w sektorze żywności
Zapraszamy do lektury wywiadu z Magdaleną Osińską, dyrektor Działu Prawnego w PFPŻ ZP oraz przewodniczącą Centrum Polubownego Rozwiązywania Sporów dot. Żywności.

W rozmowie z PortalSpozywczy.pl Magdalena Osińska dzieli się swoją wiedzą na temat roli Centrum w polubownym rozwiązywaniu sporów w sektorze żywności. Opowiada o tym, jak Centrum wspiera przedsiębiorców w efektywnym rozwiązywaniu konfliktów, jakie są zalety polubownych metod rozwiązywania sporów oraz jakie wyzwania stoją przed branżą w tym zakresie.

Z wywiadu dowiesz się m.in.:
  • Jakie są główne cele i zadania Centrum Polubownego Rozwiązywania Sporów dot. Żywności?
  • W jaki sposób Centrum pomaga przedsiębiorcom w rozwiązywaniu sporów?
  • Jakie są korzyści z polubownych metod rozwiązywania sporów w porównaniu z postępowaniem sądowym?
  • Jakie są najczęstsze rodzaje sporów w sektorze żywności i jak im zapobiegać?
  • Jakie są plany rozwoju Centrum na przyszłość?
Link do artykułu >>

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij