Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Wywiad z dyrektorką Targów WorldFood Poland Agnieszką Szpaderską
W ciągu ostatniej dekady Targi WorldFood Poland - The Leading Food & Beverage Event in Central-Eastern Europe przekształciły się z ambitnego projektu w kluczowe wydarzenie na globalnej scenie branży spożywczej.

W ciągu ostatniej dekady Targi WorldFood Poland - The Leading Food & Beverage Event in Central-Eastern Europe przekształciły się z ambitnego projektu w kluczowe wydarzenie na globalnej scenie branży spożywczej. Zainicjowane w 2014 roku, szybko stały się miejscem, gdzie innowacje łączą się z tradycją, a międzynarodowa współpraca kwitnie, tworząc niezrównane możliwości dla uczestników z całego świata. W niniejszym wywiadzie rozmawiamy o historii, wyzwaniach i sukcesach targów, kładąc szczególny nacisk na ich rozwój i wpływ na branżę spożywczą.

Polecamy wywiad z dyrektorką targów Agnieszką Szpaderską, która od samego początku stoi za kierownicą tego projektu, dzieląc się unikalnymi spostrzeżeniami na temat ewolucji targów na łamach kwartalnika "Food-Lex" nr 1/2024: 

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij