Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Enzymy w procesie produkcji substytutów kawy - prośba EFSA o dane
Urząd EFSA wydał komunikat o rozpoczęciu zbierania danych na temat stosowania enzymów w procesach technologicznych produkcji substytutów kawy.

W związku z tym firmy produkujące substytuty kawy w UE są proszone o przekazywanie danych bezpośrednio do urzędu EFSA w terminie do 11 czerwca br.:


https://www.efsa.europa.eu/en/call/call-input-data-exposure-assessment-food-enzymes-21st-call


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij