Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Trzy priorytety i wyzwania dla branży spożywczej
Za nami pierwsze półrocze 2020 roku, które za sprawą pandemii przyniosło niespotykane wcześniej zawirowania i zmiany w funkcjonowaniu firm i gospodarki. Przedsiębiorstwa z niepokojem patrzą na drugą połowę roku, w której mierzyć się będą nie tylko ze skutkami koronawirusa, ale także z innymi wyzwaniami. Andrzej Gantner, wiceprezes Polskiej Federacji Producentów Żywności wskazuje na trzy obszary, które w najbliższych miesiącach będą priorytetowe dla firm spożywczych.

Polecamy publikację Portalspozywczy.pl>>

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij