Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
14.04.2022:
Decyzja GIJHARS i GIS ws. elastycznego znakowania artykułów spożywczych w związku z brakiem surowców z Ukrainy, ograniczy straty żywności i zabezpieczy ciągłość dostaw żywności
05.07.2022:
Andrzej Gantner: Coraz dłuższa lista obaw branży żywności
05.07.2022:
Kryzys żywnościowy w Afryce może wymusić duże zmiany w lokalnej gospodarce. Zamiast importu większy nacisk będzie na lokalną produkcję
05.07.2022:
Glikolipidy jako środki konserwujące w napojach
05.07.2022:
Dopuszczenie poliwinylopyrolidonu (E 1201) w FSMP w postaci tabletek i tabletek powlekanych
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
AKTUALNOŚCI
AKTUALNOŚCI
Opracowania analizy ryzyka ujęcia wód podziemnych, o których mowa w art. 133 Prawa Wodnego/ J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
Z końcem 2020 r. mija ostateczny termin przygotowania analizy ryzyka dla ujęć wód podziemnych.
Dodaj do:
RSS
Facebook
pełna lista aktualności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2022 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie