Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
24.01.2025:
PFPŻ ZP przyjęła zaproszenie do współpracy w ramach krajowej sieci komunikacji w zakresie bezpieczeństwa
24.01.2025:
Automatyczna klasyfikacja tusz wołowych - innowacyjna metoda zatwierdzona!
23.01.2025:
Spotkanie Europejskich Ambasadorów Klimatycznych
22.01.2025:
Mondelez Polska w gronie najlepszych pracodawców
22.01.2025:
PFPŻ ZP na posiedzeniu sejmowej Komisji ds. Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
AKTUALNOŚCI
AKTUALNOŚCI
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne – zmiany w wymaganiach prawa żywnościowego
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne – zmiany w wymaganiach prawa żywnościowego.
Dodaj do:
RSS
Facebook
pełna lista aktualności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie