Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
27.03.2024:
Poznaj aktualne przepisy z "Akademią Food-Lex" - Twoim przewodnikiem po prawie żywnościowym!
26.03.2024:
PARP ogłasza nabór wniosków o dofinansowanie szkoleń HR
26.03.2024:
Wiceminister Krzysztof Bolesta na Radzie UE ds. Środowiska (ENVI)
25.03.2024:
Kontrola urzędowa mięsa drobiowego z Ukrainy
25.03.2024:
Niezgodności stwierdzone w przesyłkach pasz pochodzenia roślinnego z Ukrainy
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Działania
>
Publikacje
>
Kongres 2000
Seminaria i Konferencje
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Wydawnictwa "Kongresu 2000 Polskiej Gospodarki Żywnościowej i Nauki o żywieniu Człowieka"
Sesje naukowe
Sesje plenarne
Fora problemowe
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie