Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Publikacje > Kongres 2000 > Sesje naukowe

Seminaria i Konferencje
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Kongres 2000 - Sesje naukowe - materiały
W tej publikacji zawarte są streszczenia referatów, doniesień i posterów przedstawionych podczas Kongresu. Poszczególne sesje naukowe dotyczyły tematyki: norm żywienia i oceny żywienia, dostępności żywności i ekonomiki wyżywienia, jakości zdrowotnej żywności, żywności dietetycznej, żywności modyfikowanej genetycznie jako szansy czy zagrożenia i na koniec prewencji chorób na tle wadliwego żywienia i spożycia żywności o nieodpowiedniej jakości zdrowotnej.

    Członkowie PFPŻ ZP

    Dołącz do nas!
    Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
    Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
    Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
    zamknij