Dołącz do bezpłatnego webinaru: Oszczędności w procesie mycia z zachowaniem standardów higieny - jak to osiągnąć?Kiedy? 12 października, godz. 10.00
Patron wydarzenia: Polska Federacja Producentów ŻywnościWysokie koszty energii i pracy, zmiany zachowań konsumentów oraz
konieczność poprawy efektywności w zakładach produkcyjnych sprawiają, że
przedsiębiorcy w branży spożywczej muszą działać jeszcze efektywniej. Kluczowym
elementem tego procesu jest dbałość o higienę, ale czy można to zrobić
oszczędnie?
👉 Odpowiedź na to pytanie znajdziesz na
naszym webinarze!
👉 Dołącz do grona
uczestników i posłuchaj opinii ekspertów o
oszczędnościach w procesie mycia w produkcji żywności przy
jednoczesnym utrzymaniu standardów higieny!
Czego się dowiesz na webinarze? 📌 Jak mierzyć proces mycia i higienizacji? 📌 W jaki sposób monitorować ten proces, aby
uzyskać oszczędności i zwiększyć efektywność? 📌 Jak zmiana parametrów składowych (czas, technologia,
środki chemiczne i praca) wpływa na końcowy efekt procesu? 📌 Jakie elementy organizacji produkcji mogą
dodatkowo wpłynąć na koszty procesu? Dlaczego warto wziąć udział w webinarze? 💡 Dowiesz się, jak zapewnić standardy
higieniczne, obniżając koszty. 💡 Zobaczysz możliwości modyfikacji parametrów
wg koła Sinnera i ich wpływ na efektywność procesu. 💡 Poznasz wyniki naszych testów, które
doprowadziły do oszczędności energii i wody. Ten webinar jest dla Ciebie, jeśli: - Zarządzasz produkcją żywności.
- Odpowiadasz za higienę i
bezpieczeństwo w zakładzie przemysłu spożywczego.
- Jesteś technologiem i interesuje Cię
optymalizacja procesów.
Po więcej szczegółów webinaru zajrzyj na stronę wydarzenia.
Możesz zadać pytanie organizatorowi: marketing@impel.pl
pełna lista aktualności
|