Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
19.11.2024:
Przewodnik po legislacji ESG
18.11.2024:
Wyniki kontroli jakości handlowej słonych przekąsek
15.11.2024:
Prawo UE przeciw wylesianiu: Parlament chce dać firmom dodatkowy rok na dostosowanie się
15.11.2024:
Święta pełne smaku z produktami Mars Wrigley
12.11.2024:
48. sesja Komitetu do spraw Znakowania Żywności
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
AKTUALNOŚCI
AKTUALNOŚCI
Sektorowa Rama Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności 🔹Badania FGI
Sektorowa Rama Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności 🔹 Badania FGI
Zapraszamy do włączenia się w konsultacje wstępnego projektu Sektorowej Ramy Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności, która ma za zadanie wspierać działania związane z rozwojem kompetencji pracowników w sektorze przetwórstwa żywności. Dokument opracowywany jest na zlecenie
IBE Instytut Badań Edukacyjnych
przez konsorcjum
Polska Federacja Producentów Żywności
oraz
SGGW / Warsaw University of Life Sciences
.
https://www.pfpz.pl/sektorowa-rama-kwalifikacji-dla...
Dodaj do:
RSS
Facebook
pełna lista aktualności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie