Zdrowe grillowanieW okresie wakacyjnym grillowanie to rytuał, wspaniała kompozycja smaków i zapachów. Co powinniśmy wiedzieć i jakich zasad przestrzegać by nasze rodziny, znajomi cieszyli się pysznymi i zdrowymi potrawami?By grillowanie było zdrowe i bezpieczne warto
przestrzegać kilku bardzo ważnych zasad. Przede wszystkim należy pamiętać o wyborze wysokiej jakości produktów przeznaczonych do grillowania,
higienie i czystości rąk, żywności oraz rusztu na którym grillujemy pyszne
potrawy.
Największym problemem i zagrożeniem podczas przygotowywania
potraw z grilla są substancje powstające podczas spalania oraz dym. Do
substancji tych zaliczamy m.in.
wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne (WWA) czy akryloamid.
Laboratorium J.S. Hamilton Poland wykonuje badania wielopierścieniowych węglowodorów
aromatycznych (WWA) czy akryloamid w produktach spożywczych.
Zapoznaj się z pełną ofertą usług kontaktując się z
opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z
Działu Handlowego.
Chcesz
rozpocząć współpracę?
To proste! Prześlij swoje
zapytanie na nasz adres e-mail:
oferty.food@jsh.com.pl
ZAPRASZAMY
DO WSPÓŁPRACY
pełna lista aktualności
|