Hochland gotowy na Dzień SushiDzień Sushi przypada na 18 czerwca. Hochland przygotował specjalnie z tej okazji szeroką promocję serów twarogowych Hochland Cremette oraz Hochland Creamland, rekomendowanych, jako najlepsze spoiwo do rolek sushi.Od
wielu lat jedzenie sushi staje się coraz modniejsze. Dla niektórych osób sushi
nie jest tylko zdrowym "jedzeniem", ale czymś więcej, jest stylem
życia. Każdy fan sushi znajdzie coś dla siebie. Obecnie występują różne rodzaje
tego japońskiego dania. Do najpopularniejszych należą: Nigiri, Miniuramaki,
Futomaki, Uramaki oraz Makizushi. Jednym z najważniejszych składników jest ser,
który jest sekretem udanego sushi oraz który stanowi spoiwo dla wszystkich
składników. Sery Hochland Cremette i Hochland Creamland
idealnie nadają się do sushi!
W
ramach działań zaplanowanych na Dzień Sushi Hochland przygotował szereg
aktywności w intrenecie oraz w prasie fachowej. Będzie reklama
inspirującą różnymi rodzajami sushi oraz wypowiedzi z rekomendacjami i
komunikacją korzyści serów twarogowych znajdujących się w ofercie Hochland, a
przeznaczonych także do sushi. W internecie pojawią się posty ze specjalnie
przygotowanymi grafikami na Dzień Sushi. Zachęcamy
także do zapoznania się z rekomendacjami Szefów Kuchni na nowym kanale na
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLoGQgVqhGQuRHzq50ltGsA
Hochland Polska działa
na polskim rynku od ponad 25 lat i jest obecnie niekwestionowanym
liderem w kategorii serów. W Polsce znajdują się dwa zakłady produkcyjne – w
Kaźmierzu i Węgrowie, a także biuro w Poznaniu. Hochland, Almette, Valbon,
SimplyV to wiodące na rynku marki, pod którymi kryje się szeroka gama
produktów, z różnych kategorii, dostępna także dla rynku HoReCa. Wszystkie
produkty z oferty Hochland wyróżnia doskonały smak i najwyższa jakość, dzięki
najlepszym surowcom i technologiom. Więcej informacji dostępnych jest na
stronach: www.hochland.pl,
www.almette.pl,
www.valbon.pl,
www.simplyv.pl,
www.hochlandprofessional.pl
.
pełna lista aktualności
|