Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Wyroby ciastkarskie i cukiernicze
Laboratorium J.S. Hamilton zapewnia możliwość kompleksowych badań jakości wyrobów cukierniczych i ciastkarskich. Wspólnie z producentami dbamy o bezpieczeństwo, taka aby konsument bez obaw mógł pozwolić sobie na chwilę słodkiego zapomnienia.

W naszej ofercie znajdą Państwo m.in. analizy:


- mikrobiologiczne

(również próby przechowalnicze)


- fizykochemiczne

  • Wartości odżywcze
  • Analizy klasyczne (m.in. cukry, popiół, tłuszcz, woda, białko, kwasowość)
  • Metale ciężkie, składniki mineralne
  • Mikotoksyny
  • Kwasy tłuszczowe,
  • Witaminy
- zawartości składników, kuwertury, nadzienia, czy dodatków

- sensoryczne, ocenę organoleptyczną


- molekularne

  • GMO
  • Alergeny

- Dioksyny


- 3-mcpd


- Oleje mineralne


Ponadto oferujemy m.in. badania czystości powierzchni, weryfikację treści etykiet, czy zafałszowań żywności.

 

Jesteś zainteresowany?

Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły.

 

Chcesz rozpocząć współpracę?

To proste! Prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail:

oferty.food@jsh.com.pl

 

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY


Badania żywnosci szablon post poziom(32) (002)

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij