Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
28.03.2024:
Wystąpienie Rzecznika MŚP do Premiera ws. systemu kaucyjnego
28.03.2024:
Polacy wybrali - oto nowy król wielkanocnych wypieków!
27.03.2024:
Poznaj aktualne przepisy z "Akademią Food-Lex" - Twoim przewodnikiem po prawie żywnościowym!
26.03.2024:
PARP ogłasza nabór wniosków o dofinansowanie szkoleń HR
26.03.2024:
Wiceminister Krzysztof Bolesta na Radzie UE ds. Środowiska (ENVI)
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
AKTUALNOŚCI
AKTUALNOŚCI
Food-Lex nr 4/2020
Najnowsze wydanie kwartalnika Food-Lex jest już dostępne na http://www.food-lex.pl/
W najnowszym wydaniu kwartalnika Food-Lex znajdują się m.in. artykuły:
Składniki żywności stosowane zamiast substancji dodatkowych
Opłata od środków spożywczych, czyli tzw. podatek cukrowy
Konsekwencje naruszenie prawa żywnościowego - wymiar sankcji za naruszenie prawa żywnościowego
Komisja Kodeksu Żywnościowego pracuje pomimo pandemii
Kolejna zmiana przepisów dla opakowań z tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Zapraszamy do lektury!
Dodaj do:
RSS
Facebook
pełna lista aktualności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie