Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Newsletter Sektorowej Rady ds. Kompetencji - Sektor żywności wysokiej jakości
Zachęcamy do zapoznania się z III edycją biuletynu informacyjnego zawierającego wiadomości dot. działalności Sektorowej Rady ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości.

III edycja biuletynu informacyjnego zawiera wiadomości dotyczące działalności Sektorowej Rady ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości, tj. artykuły pt.:
  • III posiedzenie członków Sektorowej Rady ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości 
  • Rekomendacje SRK ws. zapotrzebowania na kompetencje i kwalifikacje w sektorze żywności wysokiej jakości 
  • Dalszy spadek nastrojów w polskiej branży przetwórczej 
  • COVID-19 i bezpieczeństwa żywności  – wytyczne dla przedsiębiorstw sektora spożywczego
  • Raport "Rynek pracy, edukacja, kompetencje - sierpień 2020".

PFPŻ ZP jest liderem projektu pn. „Sektorowa Rada ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości” realizowanego i finansowanego w ramach Działania 2.12 Zwiększenie wiedzy o potrzebach kwalifikacyjno-zawodowych Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020.


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij