Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
25.04.2024:
Nowe przepisy Unii o redukcji ilości, wielokrotnym użyciu i recyklingu opakowań
25.04.2024:
Poznaj aktualne przepisy z "Akademią Food-Lex" - Twoim przewodnikiem po prawie żywnościowym i ESG!
24.04.2024:
Pozostałości pestycydów w żywności: Najnowsze dane
24.04.2024:
Należyta staranność przedsiębiorstw - przepisy o prawach człowieka i środowisku
22.04.2024:
Pytania i odpowiedzi dotyczące jakości handlowej miodu
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
AKTUALNOŚCI
AKTUALNOŚCI
Opracowania analizy ryzyka ujęcia wód podziemnych, o których mowa w art. 133 Prawa Wodnego/ J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
Z końcem 2020 r. mija ostateczny termin przygotowania analizy ryzyka dla ujęć wód podziemnych.
Dodaj do:
RSS
Facebook
pełna lista aktualności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie