Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Zasady produkcji żywności ekologicznej
Zapraszamy na szkolenie pt „Zasady produkcji żywności ekologicznej” w dn. 5 grudnia 2019 r. w Warszawie.

Szkolenie dedykowane jest dla przetwórców/producentów, importerów, eksporterów, wprowadzających do obrotu, producentów pasz, a także dla osób które chcą dopiero zacząć działalność ww. zakresach. Mamy nadzieję, że zechcą Państwo skorzystać z doświadczenia Centrum Jakości AgroEko Sp. z o.o.


Celem szkolenia jest zdobycie, uporządkowanie oraz ugruntowanie wiedzy z zakresu produkcji, przetwarzania, pakowania, etykietowania, transportu, importu oraz przechowywania produktów ekologicznych.


Trenerzy Centrum Jakości AgroEko Sp. z o.o. to:

·        najwyższej klasy specjaliści z doświadczeniem z wielu branż i przedsiębiorstw;

·        dostarczają wiedzę, inspirację, a co najważniejsze – wskazują jak osiągnąć zakładane rezultaty;

·        nieustannie dążą do poszerzania swojej wiedzy i kompetencji.

 

Miejsce szkolenia: Warszawa, ul. Modlińska 6 lok. 207.


Koszt szkolenia: 400 PLN netto (faktura VAT). Cena obejmuje - materiały szkoleniowe, przekąski, kawę, herbatę.


Wymagana minimalna liczba uczestników do przeprowadzenia szkolenia: 5.


Czas trwania szkolenia: 10.00 - 15.30 lub do wyczerpania pytań.


Program szkolenia oraz karta zgłoszeniowa do pobrania ze strony www.agroeko.com.pl (zakładka O nas - szkolenia)


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij