Konferencja PFPŻ ZP pt.: Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym, 27.11.2019 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt: „Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym”, która odbędzie się 27 listopada 2019 r. w Warszawie.W programie:
- Stosowanie aromatów w żywności
konwencjonalnej oraz w żywności dla dzieci
- Zanieczyszczenia mikrobiologiczne przypraw stosowanych w produkcji żywności
- O organach nadzoru rynku, czyli konsekwencje wprowadzenia ustawy z
dnia 13 kwietnia 2016 r. o systemach oceny zgodności i nadzoru rynku
- Kontrola
opakowań przez przedsiębiorców sektora spożywczego
- Przegląd
wiodących standardów stosowanych przez producentów żywności
- Połączenie
Inspekcji Handlowej z Inspekcją Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
Tradycyjnie
dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP
oraz prenumeratorów kwartalnika "Food-Lex" przewidzieliśmy zniżki!
Zapraszamy do udziału w Konferencji!
Kontakt: Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców ul. Chałubińskiego 8 00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55
pełna lista aktualności
|