Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Identyfikowalność na rynku globalnym – prawdziwe wyzwanie w branży spożywczej
Jednym z podstawowych elementów zarządzania bezpieczeństwem żywności jest wdrożenie systemu pozwalającego na identyfikowanie materiałów w łańcuchu, zarówno w zakładzie produkcyjnym od wejścia materiałów do wyjścia wyrobu gotowego oraz w łańcuchu dostaw spożywczych.

HEADER-PARDOT-Porcja-wiedzy-560x200

Dlaczego zapewnienie identyfikowalności stało się aż tak istotne w branży spożywczej? Wnioski wynikające z poniższej analizy stanowić mogą odpowiedz na to pytanie.


Przeczytaj cały artykuł tutaj -> http://bit.ly/Ebooki-i-artykuly-BSI



Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij