Konferencja PFPŻ ZP pt.: Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne, 28 marca 2019 r. !!Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt: „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”, która odbędzie się w dniu 28 marca 2019 r. w Warszawie.W programie: - Orzecznictwo z zakresu produkcji żywności
- Stosowanie
dodatków do żywności i aromatów
- Praktyczne
uwagi na temat wpływu procesów przetwarzania żywności na określenie zakresu
badań laboratoryjnych w świetle aktualnych przepisów
- Wymagania dotyczące urządzeń mających kontakt
z żywnością stosowanych w przemyśle spożywczym
- Zmiany legislacyjne w zakresie stosowania
opakowań z tworzyw sztucznych – kwestie istotne dla producentów żywności
Tradycyjnie
dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP
oraz prenumeratorów kwartalnika "Food-Lex" przewidzieliśmy zniżki!
Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie portalu www.pfpz.pl
Zapraszamy do udziału w Konferencji!
Kontakt: Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców ul. Chałubińskiego 8 00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55
pełna lista aktualności
|