Warsztaty dla Kadry Managerskiej "BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI"Silliker Polska Sp.z o.o. zaprasza do udziału w 7-mych dorocznych Warsztatach Kadry Managerskiej BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI w dniu 20 października 2010 roku w Hotelu Marriott w Warszawie
Silliker 2010
7-me doroczne Warsztaty Kadry Managerskiej
BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI
Zapraszamy do udziału w organizowanych w dniu 20 października 2010r, w Hotelu Marriott Warsztatach Managerskich.
Tegoroczny temat wiodący warsztatów:
POWRÓT DO PODSTAW WYZWANIEM PRZYSZŁOŚCI
„Czy jesteśmy w stanie stawić czoła „przyszłym” wymaganiom sektora żywnościowego stosując „obecne” techniki oraz sposoby myślenia?
Trzy bloki tematyczne:
Część I: Wokół mikrobiologii
Część II: Wokół nowych wyzwań
Część III: Czy jesteśmy gotowi na kryzys?
Szczegółowy program Warsztatów na stronie internetowej www.silliker.pl
W gronie prelegentów, oprócz krajowych specjalistów, będziemy mieli przyjemność gościć zagranicznych ekspertów o europejskiej renomie, jak również wysłuchać opinii praktyków.
Zapraszamy do udziału!
pełna lista aktualności
|