Seminarium "Nowe regulacje w zakresie mikrobiologii i substancji dodatkowych w przemyśle spożywczym"Krajowa Izba Gospodracza "Przemysł Spożywczy" organizuje w dniach 21 - 22 luty 2006 seminarium pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie mikrobiologii i substancji dodatkowych w przemyśle spożywczym".Organizowane przez KIG "Przemysł Spożywczy" seminarium ma za zadanie zapoznanie przedsiębiorców sektora żywnościowego z najnowszymi regulacjami w zakresie mikrobiologiii substancji dodatkowych wynikającymi z Rozporządzenia Komisji (WE) Nr 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych a także dodatkowych regulacji prawnych. Istotne znaczenie ma projekt ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia w kontekście obowiązujących rozporządzeń 852/2004 i 882/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady.
Seminarium jest płatne, jednakże dla członków PFPŻ przewidziano zniżkę w wysokości 150 zł. Na karcie zgłoszenia należy zaznaczyć, że firma jest członkiem Stowarzyszenia "Polska Federacja Producentów Żywności"
Pobierz kartę zgłoszeniową oraz program seminarium.
pełna lista aktualności
|