Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Stabilizacja cen na rynku mięsa czerwonego
Po spadkach cen notowanych na przełomie czerwca i lipca br., koniec ubiegłego miesiąca przyniósł stabilizację sytuacji na rynku trzody chlewnej. W ostatnim tygodniu lipca w punktach skupu za wieprzowinę płacono przeciętnie 4,38 zł/kg, tj. o 0,2 proc. więcej w relacji tygodniowej, jednocześnie nadal o ponad 13 proc. mniej niż w analogicznym okresie ubiegłego roku - informują analitycy BGŻ.


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Dodaj komentarz

Komentarze

Twój podpis:
Twój komentarz:
Wpisz kod z obrazka:
 

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij