Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Publikacje > Polski Przemysł Żywnościowy 2001

Seminaria i Konferencje
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Raport 2001: Polski Przemysł Żywnościowy (wersja syntetyczna i analityczna)

Atrakcyjna edytorsko publikacja prezentująca pozytywne i negatywne trendy rozwojowe polskiego sektora żywnościowego na przestrzeni lat 1990- 2001. Analiza sytuacji ekonomiczno- finansowej poszczególnych branż z prognozą rozwojową na przyszłość.

 

    Członkowie PFPŻ ZP

    Dołącz do nas!
    Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
    Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
    Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
    zamknij