Konferencja "Zafałszowania żywności – aktualne trendy i wyzwania prawne"
Kwartalnik „Food-Lex” wraz z Polską Federacją Producentów Żywności Związek Pracodawców zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: „Zafałszowania żywności – aktualne trendy i wyzwania prawne”, która odbędzie się w dniu 13 września 2023 r. w godz. 10:00-13:00 na platformie ZOOM. Partnerem merytorycznym konferencji jest Kancelaria prawna KRK Kieszkowska Rutkowska Kolasiński.
Informacja na temat konferencji kliknij tutaj
Formularz rejestracyjny kliknij tutaj
Program:
- Zafałszowania żywności z perspektywy GIJHARS
- Zafałszowania w praktyce – konkluzje nt. trendów w postępowaniach na gruncie prawa żywnościowego
- Relacje z dostawcami i odbiorcami – kluczowe punkty dla bezpieczeństwa prawnego producenta
Konferencja jest przeznaczone dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa