Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Seminaria i Konferencje > Archiwum: > Spotkanie V4 - Kraków 2003

Seminaria i Konferencje
Archiwum:
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
28 marca 2003, Spotkanie federacji żywności państw Grupy Wyszehradzkiej

W zorganizowanym w Krakowie spotkaniu uczestniczyli szefowie narodowych federacji producentów żywności z Czech, Słowacji, Węgier i Polski. Gośmi spotkania byli A. Sasuła, wicemarszałek Województwa Małopolskiego oraz prof. Ewa Cieślik, dziekan wydziału Technologii Żywności krakowskiej Akademii Rolniczej.

Uczestnicy dokonali omówienia stopnia przygotowania przemysłu żywnościowego w poszczególnych krajach do rozszerzenia Unii Europejskiej oraz roli federacji żywności w tym procesie.

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij