Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Publikacje > Polski Przemysł Żywnościowy 2002

Seminaria i Konferencje
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Raport 2002: Polski Przemysł Żywnościowy

Już po raz trzeci Polska Federacja Producentów Żywności wydaje raport ekonomiczny POLSKI PRZEMYSŁ ŻYWNOŚCIOWY. Opracowanie, przygotowane we współpracy z Instytutem Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej, zawiera zbiór informacji i ocen  na temat stanu polskiego sektora przetwórstwa rolno-spożywczego. Przedstawiamy pełne dane za rok 2001, a także wybrane dane szacunkowe za rok 2002  prezentowane na tle zmian dokonujących się w tym sektorze w latach poprzednich oraz szerzej - w powiązaniu ze zjawiskami makroekonomicznymi.


    Członkowie PFPŻ ZP

    Dołącz do nas!
    Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
    Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
    Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
    zamknij