Zapraszamy do lektury najnowszego wydania kwartalnika "Food-Lex"!
	Odkryj najnowsze trendy i zmiany w legislacji branży spożywczej z najnowszym wydaniem "Food-Lex".
		
		
	W najnowszym wydaniu kwartalnika Food-Lex przyglądamy się przyszłości żywności i innowacjom, które kształtują naszą branżę. Oto co znajdziesz w środku:
- Dyrektywy śniadaniowe: Zmiany nadchodzą! Dowiedz się więcej o projektowanych zmianach w etykietowaniu produktów żywnościowych takich jak miód, soki owocowe, dżemy i marmolady.
 - Nowoczesne technologie: Poznaj nowe źródła i systemy produkcji żywności, które obiecują rewolucję w sposobie, w jaki produkujemy i konsumujemy żywność, w tym mięso komórkowe i molekularną uprawę roślin.
 - GLOBALG.A.P: Zrozumienie systemu i zmian certyfikacji GLOBALG.A.P może być kluczowe dla Twojego biznesu. Sprawdź, jakie korzyści niesie ze sobą ta certyfikacja.
 - Opakowania wielokrotnego użytku: Zbadaj, jak opakowania wielokrotnego użytku mogą pomóc Twojej firmie w redukcji odpadów i wpływie na środowisko.
 - Reklama alkoholu: Czy reklama napojów alkoholowych w mediach społecznościowych jest legalna? Odpowiedź może Cię zaskoczyć.
 - WorldFood Poland: Dołącz do nas w podróży Targów WorldFood Poland ku globalnej scenie biznesu spożywczego i zobacz, co nowego czeka branżę w nadchodzącej dekadzie.
 - Obowiązki w bazie BDO: Poznaj najnowsze obowiązki branży spożywczej w bazie BDO i bądź na bieżąco z przepisami.
 
Dziękujemy wszystkim autorom treści aktualnego wydania "Food-Lex"!
Nie przegap tych wnikliwych artykułów i analiz – pobierz swój e-egzemplarz już dziś: https://www.food-lex.pl/kwartalnik-food-lex-15435

