Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Przekazywanie konsumentom informacji o produktach spożywczych na opakowaniach, 15.10.2019 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt: „Przekazywanie konsumentom informacji o produktach spożywczych na opakowaniach”, która odbędzie się 15 października 2019 r. w Warszawie.

 

W programie:

  • Podawanie informacji o pochodzeniu podstawowego składnika produktu
  • Ustawa dotycząca oznakowania wyrobów jako wolnych od GMO
  • Podawanie dobrowolnych informacji o alergenach
  • Nowa formuła jakości produktu dla konsumenta w dobie digitalizacji
  • Nazwa produktu spożywczego w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa

Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz  prenumeratorów kwartalnika "Food-Lex" przewidzieliśmy zniżki!
Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie>>

Zapraszamy do udziału w Konferencji!


Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij