Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne, 28 marca 2019 r. !!
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt: „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”, która odbędzie się w dniu 28 marca 2019 r. w Warszawie.

W programie:

  • Orzecznictwo z zakresu produkcji żywności
  • Stosowanie dodatków do żywności i aromatów
  • Praktyczne uwagi na temat wpływu procesów przetwarzania żywności na określenie zakresu badań laboratoryjnych w świetle aktualnych przepisów
  • Wymagania dotyczące urządzeń mających kontakt z żywnością stosowanych w przemyśle spożywczym
  • Zmiany legislacyjne w zakresie stosowania opakowań z tworzyw sztucznych – kwestie istotne dla producentów żywności

Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz prenumeratorów kwartalnika "Food-Lex" przewidzieliśmy zniżki!

Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie portalu www.pfpz.pl

Zapraszamy do udziału w Konferencji!


Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55



Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij