Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP: Składniki żywności - aktualne wymagania prawne, 02.03.2017 r., Warszawa
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Składniki żywności - aktualne wymagania prawne", która odbędzie się w dniu 2 marca br. w Warszawie.


Polska  Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

zaprasza  do udziału w konferencji szkoleniowej PFPŻ ZP pt.:

"Składniki żywności - aktualne wymagania prawne"

2 marca 2017 r., Warszawa



25% zniżki dla prenumeratorów „Food-Lex”

10% zniżki przy rejestracji do 22 lutego 2016 r.



W  programie przewidujemy omówienie następujących  zagadnień:

  • składniki żywności - struktura ustawodawstwa UE i krajowego
  • aktualne prace legislacyjne na poziomie UE w obszarze dodatków do żywności
  • tradycyjne i nowatorskie podejście do analiz laboratoryjnych produktów spożywczych obecnych na rynku
  • błonnik pokarmowy jako składnik żywności w świetle aktualnych przepisów i interpretacji


Więcej informacji i rejestracja pod linkiem>>




Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij