kontakt
wyszukaj
logowanie
Strona główna
Baza Aktów Prawnych
e-Food-Lex
Spis opublikowanych artykułów
Przewodniki i wytyczne
Dodatki do Żywności
Zanieczyszczenia
Info Centrum
Zaprenumeruj Food-Lex
Reklama
Kontakt
Mapa serwisu
Apel do Premiera w sprawie prądu, gazu i węgla
Relacja z konferencji 'Produkcja żywności - kwestie istotne dla przedsiębiorców'
Dopuszczona do stosowania lecytyna owsiana w wyrobach kakaowych i czekoladowych
11 sierpień 2022
Kampania EFSA "Wybieraj bezpieczną żywność"
10 sierpień 2022
Jakość handlowa dań azjatyckich w 2022 r.
10 sierpień 2022
UOKiK bada nieprawidłowości w dostawach pr...
Prawo żywnościowe
27 lipiec 2022
Zanieczyszczenia żywności pochodzące z opakowań z tworzyw...
21 lipiec 2022
Zanieczyszczenia krzyżowe składnikami alergennymi. Prawo...
13 lipiec 2022
Aktualne działania Komisji Kodeksu żywnościowego w zakres...
Prawo ogólnogospodarcze
10 sierpień 2022
Zatrudnienie obywateli Ukrainy i członków ich rodzin na p...
08 sierpień 2022
Polubowne rozwiązywanie sporów dotyczących żywności
26 lipiec 2022
Ceny żywności w praktyce stosowania prawa konkurencji ora...
Środowisko
14 lipiec 2022
Oświadczenia środowiskowe (green claims). Przepisy, wytyc...
25 kwiecień 2022
Polskie firmy będą tracić i wypadać ze światowych łańcuch...
30 marzec 2022
Oświadczenia środowiskowe (green claims) - przepisy, wyty...
Nowe przepisy
11 sierpień 2022
Apel do Premiera w sprawie prądu, gazu i węgla
01 sierpień 2022
Relacja z konferencji 'Produkcja żywności - kwestie istot...
01 lipiec 2022
Dopuszczona do stosowania lecytyna owsiana w wyrobach kak...
Najnowsze wydania kwartalnika
Zostań Prenumeratorem
Dołącz